[Nyhedsoverblik]
[Aktuelt]
[Arrangementer]
[Om foreningen]
[Oplysningsmateriale]
[Magasinet Danmark-Kina]
[Internationalt om Kina]
[Rejser]
[Anmeldelser og bøger]
[Tidsskrifter]
[Infoshop]
[Galleri]
[Links]
[Dansk-kinesisk samarbejde]
[Vink og vejledning]
[English summary]
fb
LOGO VDK kopi

Tidsskrifter

Gennem Danmark-Kina kan du tegne abonnement på kinesiske aviser og tidsskrifter på hovedsprogene.
Vi formidler også abonnement på bladene fra de andre nordiske venskabsforbund.

 

CT

Blandt de mest efterspurgte tidsskrifter er China Today, der udkommer med 84 sider 12 gange om året.

Her får du en bred og vedkommende orientering om Kina og kineserne. Der er artikler og serier om hverdagen i Kina, om folkeliv, kultur, historie, samfundsudvikling, minoriteter og miljø. Der er også turiststof og et løbende sprogkursus.
Tidsskriftet er rigt illustreret med mange flotte farvebilleder. Det henvender sig direkte til den vestlige læser, er velskrevet og bestemt ikke ukritisk. Du vælger selv, om bladet skal være på engelsk, tysk, fransk eller kinesisk. Et årsabonnement koster 450 kr. inkl. porto.

 

BR

I Beijing Review får du mere dybtgående baggrundsartikler om politik, økonomi, kultur og Kinas syn på internationale problemer. Her bringes de vigtigste parti- og regeringsdokumenter også i oversættelse. Desuden er der temaserier, petitstof og en læserbrevspalte.
Bladet udkommer hver uge med ca. 32 sider, og et årsabonnement koster 750 kr. Sprog: Engelsk, tysk, fransk, spansk eller kinesisk.

Kinarap

Kinarapport udgives af vores svenske søsterorganisation, og en årgang består af tre blade og en bog. Stoffet er meget varieret og belyser alle sider af livet i Kina. Sproget er naturligvis svensk, og et årsabonnement koster 350 kr.

Du kan også tegne abonnement på det engelsksprogede dagblad China Daily eller på tidsskrifter som China Pictorial, China's Tibet, China Sports eller det videnskabelige Social Sciences in China.

Ring til Tidsskriftafdelingen (86 23 10 12) og hør nærmere eller send os en mail.